Epidauros speelt Dood van een handelsreiziger

In 2004 bracht Epidauros al “Van de brug af gezien” (A view from the bridge), een ander successtuk van Arthur Miller (1915–2005). In zijn toneelwerken gaat het er in de eerste plaats om, het op het materialisme gegrondveste sociale leven, het leven van de gemiddelde Amerikaan te tonen en er een algemeen geldende waarheid uit te distilleren.

Dood van een handelsreiziger” (Death of a Salesman, 1949), bekroond met de Pulitzerprijs, is de tragedie van het mislukt leven van de kleine man in onze tijd. In het laatste etmaal van het leven van Willy Loman (Luc Pay) wordt een heel bestaan samengevat. Heden en verleden, droom en werkelijkheid, illusie en ontgoocheling vloeien samen tot een beeld, dat deze meelijwekkende fantast ten voeten uit tekent. En wie herkent in dit “koningsdrama” van de kleine man niet iets van zichzelf?

Regie: Bert Annemans & Mon Vijgen
Productieleiding: Mon Vijgen
Cast & crew

Voorstellingen

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 15, zaterdag 16, donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2013, telkens om 20:00, in de Vriesdonkzaal van het Sint-Michielscollege te Brasschaat.

Reserveren kan on-line of telefonisch op 03/646.22.17 (Mon & Monique Vijgen). Kaarten kosten €10.

HTML5+CSS :: ✔ IPv6 :: ✔ DNSSEC