Gastenboek

(28/10/2020 18:20)

Jaja Koen, af en toe komt hier toch nog iemand es kijken, zeker nu... Ben blij dat je een bericht nagelaten hebt. Ik contacteer je verder via mail. Vele groeten.

Koen De Feyter (28/10/2020 11:50)

Zou hier nog iemand komen?

Morgen wordt Fons Raeymaekers begraven.

Mij leerde hij Tolkien lezen. In de klas bespraken we ook een anoniem gedicht. Toen ik betoogde dat de klank van de derde lettergreep van het woord 'atelier' niet mooi klonk, bestreed hij dat met zoveel vuur dat over de identiteit van de dichter nog weinig twijfel kon bestaan.

Op zijn kamer hing een groot zelfportret (tegen een donkerblauwe achtergrond?). Aan de kamer was ook te zien dat hij iets had met paarden.

In den beginne was Epidauros Fons Raeymaekers. Hij was het eenzame hart Pantagleize, uren aan een stuk, turend naar tekstborden in de coulissen. Hij staat daar nog op dat ijskoude podium in Schoten, Chaplinesk. Vervolgens was hij Oscar Wilde, onvergetelijk met golvende lokken, een sigarettenhouder tussen zijn vingers, een en al dandy. En op de koffie bij Boris Vian streelde hij liefdevol de billen van een beeld.
Mooi was dat alles.

(20/03/2017 22:18)

Proficiat stichters en dappere volhouders. Moge het volgende zondag een Groots & Warm Evenement worden !Elk project en elke opvoering van Epidauros was een Feest. Vandaag "Feertig jaar Feest vieren" organiseren was zeker geen kleine opgave, maar Epidauros en zijn founding fathers hebben het geklaard! Hartelijk dank voor de uitnodiging!
Wat zou ik er zondag graag bij zijn. Helaas kan dat niet als gevolg van enig recent chirurgisch slagerswerk aan mijn wervelkolom, maar laat dat de herinnering aan de "Goûter des généraux" ofte "Oorlog bij de Koffie" van Boris VIAN en die 39 andere super producties niet verknallen.
NB: Zorg ook voor een goede pyrotechniek.

(14/03/2017 19:45)

Beste epidaurianen,
Met gemengde gevoelens lees ik de aankondiging van de intergalactische viering van 40 jaar Epidaurosl! Enerzijds omdat het fantastisch is dat deze club die 40 jaar geleden werd opgericht door een stel diehards nog steeds in leven is en dat ondanks vele vormen van onheil zoals quasi faillisementen , verkeers-en andere ongevallen, artistieke ontsporingen etc. Anderzijds omdat ik er niet bij kan zijn wegens werk in het buitenland. Mijn tijd bij Epidauros zal ik nooit vergeten wegens de geweldige ploeg(Fons,Mon,Monique,Luk,Mark,Bert,Patrick,Magda,Jos,Mario et tous les autres)en de memorabele momenten die we gedeeld hebben voor,tijdens en vooral na de voorstellingen. Ik wens de huidige ploeg evenveel waanzin, pyrotechnische incidenten en zware hangovers toe en maak er vooral een geweldig feest van !

Jan Schoonbaert
Retired Epidaurian
4 battle stars for souffleur/actor/pyrotecnician/fencing instructor/frontline period 1978-1984
3 presidential citations for lunatic behaviour and extreme bravery during after parties

(05/11/2014 01:24)

Met wat nostalgische herinneringen aan heet St Michielscollege, bezocht ik vorig jaar de school waar ik van 1969 tot 1978 studeerde. Ik in 1977 en 1978 meegedaan met Epidauros - Pantagleize (1977) en het Spook van Canterville (1978). Geweldig dat het nog steeds doorgaat. Denk nog mmet veel plezier terug aan die tijd met o.a. oprichter Fons Raeymaekers. Ik denk met veel plezier terug aan die tijd.
Lambert van Haare Heijmeijer - Avaré/SP - Brazilie.

Luc Pay (11/11/2013 11:51)

Interessant: zie het artikel over raven op mentalfloss.com

(27/03/2013 18:12)

Dag beste Luc,attore di qualità,

Gisteren waren we in Brasschaat om Epidauros aan het werk te zien. Proficiat aan allen voor deze prestatie.
Een sterk stuk en weer zeer sterk gebracht. Echt toneel,zoals het moet,zonder
modernistische experimenten van nieuwsgezinde regisseurs.We hebben ervan genoten.
Ik was blij dit prachtig toneelstuk nog eens te kunnen terug zien,na goede ervaring die ik indertijd had in de toenmalige KNS met o.a. Luc Philips,Julienne de Bruyn,Frank Aendenboom e.a.

Aan alle acteurs en medewerkers een hartelijk proficiat!

Will de Bruges de Tilleghem d'Aertrijcke.

(25/03/2013 15:54)

proficiat aan de ganse crew met deze pakkende en prachtige uitvoering


Bert Deckers

(24/03/2013 21:52)

Heb je een minuutje ? Er is iets dat ik jullie absoluut nog wilde vertellen,....

Jullie zijn allemaal "goeie jongens en meisjes" leef er ook naar.
We hebben allemaal toch zo'n klein hartje, en er is zo weinig nodig om mekaar gelukkig te maken. We mogen toch laten blijken dat we van mekaar houden.
D'as goed, jongens en meisjes, ga nu maar lekker slapen en droom van
"de handelsreiziger" en zijn bezorgde vrouw en moeder.

Dikke knuffel,
Ma Linda

Gertie, Jeff (24/03/2013 21:41)

Proficiat met de mooie prestatie !
We hebben genoten van een sterk staaltje acteerwerk!
Toegegeven, soms moest ik weleens in mijn eigen arm knijpen of ik niet aan het dromen was. Stel je voor: mama, een actrice !
Geniet maar lekker na.

Daniel, katrien, en Laura (24/03/2013 21:37)

We wilden jullie nog eens extra feliciteren met de voorstelling van gisterenavond.
Monique, je bent een natuurtalent !
We zijn al benieuwd naar de voorstelling van volgend jaar ...

(22/03/2013 18:36)

Met DE DOOD VAN EEN HANDELSREIZIGER levert de ganse crew een schitterende prestatie,niet alleen de acteurs maar ook de mensen achter de schermen verdienen een schitterende pluim,de muziek, de belichting
de regie het decor en vooral het acteer talent van deze liefhebbers van het theater...wat een inzet.
Het geeft een overgetelijke avond, bedankt daarvoor...

A.M.T. (20/03/2013 18:58)

Proficiat !
Wisten niet dat Monique verborgen acteertalenten had,(hadden haar al dikwijls bezig gezien als toneelmeester,ook in onze kleine school van Borgerhout in "Alice,Alice,Alice"), maar dit was schitterend !
Ook alle lof voor de scenografie, het licht, de muziek, de mooie papierkleur als achtergrond en ...... het ontbreken van attributen!
We hebben het droeve verhaal van de handelsreiziger echt wel begrepen.
Proficiat Epidauros !

(17/03/2013 12:04)

Al twee voorstelling van Dood van een handelsreiziger achter de rug, en ik kan zeggen dat we trots zijn op wat we opvoeren. Het is ons gelukt om als groep een complex verhaal bevattelijk te maken en te brengen voor een soms geduldig, vaak dankbaar publiek, nu al twee avonden lang. Dank aan iedereen van Epidauros van deze nederige acteur :-D

Volgende week brengen we Dood van een handelsreiziger nog driemaal, en ik hoop daar nog veel mensen te mogen ontmoeten die de passie voor dit verhaal delen.

A prossimo.

(18/03/2010 15:17)

Ik ben blij te merken dat Pater Fons, de toenmalige stichter van Epidauros, zo'n levende erfenis heeft nagelaten en dat Epidauros nog altijd kiest voor literaire stukken van het hoogste gewicht. Ik keek uit naar de voorstelling omdat ik Pelléas vooral ken vanuit de muziek, via de opera van Debussy. De kans om de tekst te horen als gesproken toneelstuk is eerder uitzonderlijk. Het was boeiend om het levende ritme van de tekst te kunnen appreciëren en de indringendheid van de beeldspraak te ondervinden. Je hebt geen decor nodig om het woud, de bron, de grot enz... voor de geest te halen.
Over de inspanningen van acteurs en regisseur kunnen we alleen maar met waardering schrijven. De tekstbeheersing was uitstekend. De visuele invulling kon misschien nog intenser en coherenter, maar was toch het bekijken waard.
Als ik toch even mag muggenziften. Eén detail zat me dwars en wel in de vertaling van één regel. In de scène tussen Golaud en Yniold heeft de jongen het over de ogen van Pelléas en Mélisande die zich nooit sluiten: "ils ne ferment jamais les yeux", staat er in het Frans. In de vertaling werd dat, als ik me goed herinner: ze slaan hun ogen nooit neer. Dat is niet helemaal hetzelfde en verklaart niet waarom Yniold plotseling zo angstig wordt. Het beeld van Maeterlinck is ontleend aan de iconografie van de schilderkunst van de Preraffaëlieten, met hun voorstellingen van vrouwen met grote starende ogen, een soort symbool van innerlijk of mystiek schouwen. Met dit beeld maakt Maeterlinck duidelijk dat de liefde tussen Pelléas en Mélisande zich niet situeert op het lichamelijke niveau, maar in een gedeelde "bovenwereldlijke" perceptie, die Golaud buitensluit en hem daarom zo frustreert. Met een meer letterlijke vertaling was dit punt beter overgekomen. Voor de rest was de scène hartverscheurend en het werkelijke hart van de voorstelling.
gefeliciteerd

Francis Maes
Universiteit Gent

(12/03/2010 08:55)

Aan de hele crew van 'Pelléas en Mélisande' een welgemeend proficiat! Ik vond het een prachtige voorstelling. Knap acteerwerk, indrukwekkende sfeeropbouw en zoals altijd dat ietsje meer dat je van Epidauros mag verwachten!
Zeker de moeite om te bekijken!

Mvg,
Christophe Roes

(25/02/2010 15:27)

Als je dit dagboek leest dan wil je toch echt weten wat er met de mensen van
Allemonde gebeurt.
Alle acteurs en medewerkers houden van Epidauros . Maar ja,
... men is dikwijls bedroefd als men bemint.

Wim (18/02/2010 23:58)

correctie van het dagboek van Koen : "Wim dacht dat we afspraken om kwart na twaalf, en komt na mijn vijfentwintig minuten wachten, vijf minuten te vroeg" moet zijn "ik dacht dat we afspraken om kwart voor twaalf en was dus een halfuur te vroeg, gelukkig heeft Wim niet moeten wachten"

(06/02/2010 12:25)

Aan heel het Epidauros gezelschap, heel veel succes dit jaar ...
En speciaal aan mn oud leraars en onvoorstelbare Patrick Geis fans, Luc Pay, Mon Vijgen (en schattig vrouwtje) en Luc Declerq een dikke welgemeende knuffel !
Aanstekelijke groeten, Pat

Luc Pay (04/02/2010 20:12)

Prachtig, schi-tte-rend: ticketing niet via "Onti" dit keer, maar via "Epi" !!!
;-)

(31/08/2009 21:32)

Lotte, nog vergeten: bezorg mij es je klas en je mailadres aub.
Je kan mij antwoorden door gewoon op mijn naam te klikken.

Grtz,
Luc Pay

(31/08/2009 21:30)

Dag Lotte,

Tja, wij werken eigenlijk alleen maar met leerlingen vanaf het vijfde jaar, tenzij bepaalde stukken echt heel jonge acteurs noodzakelijk zouden maken. Wij houden je op de hoogte.
En alvast veel dank voor je belangstelling!

L. Pay

lotte (eerste middelbaar) (31/08/2009 12:17)

hoe oud moet je zijn om bij epidauros te mogen?

(17/01/2009 16:06)

Beste Luc Pay,

ik weet al geruime tijd van uw voorstelling van de "Apologie van Socrates", maar u zult me niet kwalijk nemen dat ik niet kom luisteren en kijken. Niet dat ik niet wil, maar aangezien Julien Schoenaerts (mijn levensgezel en papa van onze zoon Matthias) de tekst zo'n 2000 maal voor "menigten" kwam uitspreken zal u begrijpen dat ik hem wel minimum 6000 keer heb gehoord en dat hij mij nauwer aan het hart ligt dan wie ook en ik hem dus zeer goed ken en ook alle nuances die Julien in 20j eraan gaf. Het inzicht van Julien in de "Apologie" in de denk-en gevoelswereld van Socrates groeide mee met hem, en zijn vorderende leeftijd en levensmoeilijkheden openbaarden hem zeer kostbare inzichten die hij telkens weer investeerde. Maar toen kwam de tijd dat de hele tekst "zuiver gevoel" was geworden... en hoe Julien zijn vroegere interpretaties oversteeg zou ik wel met u willen delen.

Julien was zo nederig dat hij vond dat niet hij, maar de woorden van Socrates "eeuwen-overstijgend" zijn en dat hij slechts de Pen was door wie de Inkt opnieuw vloeide...dat hij de woorden van Socrates slechts een "gestalte" gaf, de zijne dan weliswaar, maar die voor menig toeschouwer nooit meer anders kan zijn. De "kleine" Julien, zoekend, haperend, vol liefde en bezorgdheid voor zijn medemens werd hoe langer hoe zachtmoediger...en dus grootser. Voorstellingen van 1975-76 zijn geen referentie meer voor mij: te wild, te fervent, te opstandig,....de tekst wint zoveel aan wijsheid en kracht door de mildheid, de zachtmoedigheid en relativering van de ouderdom die nochtans niets afzweert van de diepste overtuigingen van de ziel. Maar ze geven wel een andere klank aan de ziel. Laten we er eens over praten als u dat wil!
"Zachtmoedigheid is het kenmerk van de ware spirituele mens." zegt één van de Woestijnvaders...

Ik lees -maar dat is misschien maar de indruk van de criticus- dat U de woorden van Socrates met "doodsverachting in de ogen" uitspreekt. Daarover zou ik het o.a. met u willen hebben...en over andere dingen en de dingen waar u over denkt. Want ik hoop echt dat U de opdracht die U zichzelf oplegde om de "Apologie" weer onder de mensen te brengen of te continueren als een steeds te vervolmaken opdracht ervaart.
Vriendelijke groet,
Wwe Julien Schoenaerts

(12/01/2009 22:17)

Wanneer wordt de volgende productie opgevoerd?

(13/11/2008 19:54)

"Altijd hetzelfde Socrates-gedoe?"

.. Wacht maar tot je het nieuwe stuk van Epidauros ziet! Dan zal je wel anders piepen!

Charlotte Dams (08/06/2008 17:01)

Niets daarvan.
Ik vind het heel goed dat er iemand is die de beste stukken van de klassieke oudheid weer eens naar boven haalt. Dat is toch interessant, of vinden jullie van niet?
Meneer Pay heeft een heel goede vertolking van Socrates neergezet. Hopelijk gaat hij er nog even mee door.

Charlotte

. * (26/05/2008 18:45)

Altijd datzelfde Socrates gedoe ..
Wordt het niet eens tijd voor iets anders, moderner misschien?

Achja, Succes.

Pieter-Jan N. (16/03/2008 19:05)

Potjandorie,

het zwarte gat heeft z'n tentakels al over mij gespreid...
Het wordt een hoopvol wachten op een reünie, een podiumopbouw, een volgende nacht of wie weet ooit een volgende rol !

Nog even woordjes van dank voor onze fantastische regisseurs die waar nodig met de harde hand ons in goede banen hebben geleid.
Het koningskoppel Mon en Monique doorwie Epidauros toch altijd een beetje een thuiskomen is. ( bedankt Monique nogmaals voor je emotionele en pakkende speech die je zomaar even tentoonspreidde na de laatste Atalantavoorstelling. Je woorden waren zo wààr! )
Alle medeacteurs die mede hebben gezorgd voor het grandioze applaus na elke voorstelling onze droomploeg op de bühne stond!
Alle medewerkers, sympathisanten die af en toe lukraak aanwezig waren (schminkers, regie-assistenten, de hulpregisseurs enz. )

Het was een fantastisch project dat is gegroeid met elke week! Iedereen bloeide open, niet alleen vanuit zichzelf maar ook naar elkaar toe! Proficiat mensen, stuk voor stuk schatten van mensen, dat kenmerkt ook mee Epidauros en theater in het algemeen.

Tot ooit, ik kan niet zonder,

PJ
aka Hippomenes, Melaion

(21/02/2008 10:53)

Eerlijk, ik was gisteren wat sceptsich vóór de voorstelling omdat ik deze van Julien Schoenaerts in 75/76 gezien had, wat een onvergetelijnke indruk op mij gemaakt had.De voorstelling van Edipaurus gisterenavond was uiteraard anders maar werd niet overschaduwd door mijn herinnering aan de Schoenaertsvoorstelling. Proficiat voor het hele gezelschap, iederen die eraan meewerkte en de uitzonderlijke prestatie van Luc Pay.
Twee vraagjes : 1.Ik neem aan dat de 'hertaling'en de theateraanpassing van de tekst auteursrechtelijk beschermd zijn en misschien in de boekhandel of een alternatief cicuit verkrijgbaar.Kunnen jullie mij op weg zetten? 2.De 'Dialoog' van Socrates met de wetten van Athene (Crito : o.a. Crito 50b) wanneer Crito tracht Socrates te overhalen om toch maar uit zijn gevangenschap te ontsnappen vóór hij de doodstraf ondergaat is even prachtig als de apologie : zijn er plannen om ook die dialoog op de scène te bengen?
Dank voor Uw antwoord en nog een aangename dag. Vooral dank voor de prachtige avond gisteren.
Met vrienelijke groeten, Jan.

(29/01/2008 21:21)

Beste Luc,
Van harte weer eens proficiat gewenst. Het 'moderne' en het zgn. 'postmoderne' westen moet de moed hebben om zich te blijven verdiepen in de wijsheid van de oude Grieken en Romeinen. Zij zijn nu eenmaal onze voorouders, onze grond, ons hart. Wij moeten de toevoer van hun sappen en hun bloed in onze aderen bevorderen. Plato is goddelijk. Veel geluk gewenst. Van harte gegroet.
Bart

Pieter-Jan (10/09/2007 17:15)

Het verlangen komt weer de kop op steken aan deze kant van het pc-scherm.
Ik hoop dat we zo snel mogelijk kunnen beginnen aan een gloednieuwe, spettereditie dit jaar. Nu de toon gezet is met dat jubileumjaar, is de kans ontstaan hierop voort te bouwen en Epidauros te aanschouwen als een meer dan groots toneelgezelschap !

Groetjes,

PJ

xx (11/04/2007 20:23)

De Doctorandus was gewoon om op te eten !!!

tot in de puntjes uitgewerkt, prachtig, chapeau man !

Florian (22/03/2007 19:41)

Hey allemaal,

Leuke site ! Ik kijk al uit naar "Het bal van de pompiers"

Florian

Sébastien Smits (16/03/2007 17:22)

Spanning alom, vanavond de première, maar wij gaan dat zeker goed doen!
Iedereen veel succes; alles geven, en dan komt het zeker goed!

Uw Doctorandus,
Sebbe

(01/01/2007 21:29)

Beste Mr. Pay, Mr. Annemans & alle Epidauros-medewerkers


We zijn op dit moment bijna exact een maand na de feiten...

exact een maand geleden had ik de eer de Socrates van de 21ste van dichtbij te mogen aanschouwen.
Verbazingwekkend gewoon hoe hij met zijn befaamde monoloog de gehele raad wist omver te blazen, met mij erbij.

Een meer dan prachtige acteerprestatie, waar ik mijn hoed -mocht ik hoeden dragen- met veel plezier voor zou afnemen.

Vooral het feit dat ik, als afgestudeerd Hellenist (bij Dhr. Annemans himself), zeer goed op de hoogte was van de context van deze pakkende Apologie, gaf een extra dimensie aan die grandioze opvoering van vrijdag 1 december 2006.

Nu zou ik dit gastenboek gemakkelijk met ettelijke virtuele pagina's aan ophemeling kunnen aandikken, zo groot was de indruk die dit stuk op mij heeft nagelaten.

Ik zou dan ook nogmaals mijn felicitaties willen overbrengen
aan mijn twee fantastische oud-leerkrachten: Dhr. Pay en Dhr. Annemans. (Hen kennende had ik van tevoren wel kunnen raden dat dit een geslaagde productie zou worden)
en vervolgens ook aan de andere Epidauros-medewerkers, die ik helaas niet bij naam kan vernoemen in deze lofbetuiging :-).

Tenslotte wens ik U allen het allerbeste toe voor het jaar 2007, en ik hoop van harte dat de toneelmolen nog lang mag blijven draaien!

Met vriendelijke groet,

Thomas Guinée
Oud-leerling SMC en sympathisant

Ilse (26/11/2006 10:20)

Luc, Luc, Luc,

Een dubbele chapeau voor jou Socrates, we staan paf !
Je wás echt Socrates ... en je gelóófde dat zelf ook !!!
Ongelooflijk schitterende prestatie.
Prachtige eenvoud ook en mooie woorden die nog lang zullen blijven nazinderen ...

Ilse

Mamie (12/10/2006 23:33)

Un beau site et une Apologie prometteuse ...
" Si un livre est bon, la critique tombe; s'il est mauvais, l'apologie ne le justifie pas " Chateaubriand.
Platon mérite ce ' discours ',
Courage donc à monsieur Pay !

(09/10/2006 23:04)

Ik weet niet veel over sites, html-codes of welk ander woord uit het website-jargon, maar ik kan u wel zeggen dat dit toch een zeer geslaagde, -en vooral belangrijk- een zeer overzichtelijke en ordentlijke site is met alles zo klaar als een klontje, niet meer en niet minder dan wezen moet.

Proficiat Geert !

Ook wens ik de heer Pay zeer veel moed toe voor zijn bijna wanhoopsdaad die hij zal verrichten om de Apologie ten tonele te brengen. Ik ben alvast benieuwd.
Maar zoals ik meneer Pay ken, kan hij dit zeker aan.

Pieter-Jan Nuytten
een kunstminnend acteur-zanger-danser
koorlid "het bal van de pompiers"

wim (18/03/2006 17:37)

echt goede site enkel spijtig dat het toneelstuk minder goed was

(18/03/2006 01:21)

Fantastische vertolking van een toch niet zo eenvoudig stuk, waarin de acteurs tonen dat zij heel wat tekst kunnen memoriseren en die bovendien op zeer gepaste wijze ten tonele brengen. Proficiat aan alle medewerkers die dit alles hebben tot stand gebracht... Op naar een volgende succesvolle "Epidauros" vertoning!

Ilse (20/02/2006 20:28)

een "tragikomisch psychodrama", daar zijn jullie goed in ! (cfr. Equus)

veel succes en plezier met de producties !

Ilse

Jill, af en toe lichtjes nostalgisch ...

Clarice, ja, soms mis ik jullie "het" zelfs een beetje ...

Jan (01/09/2005 22:42)

wanneer komt er nog eens een KEI van een stuk aan?
waar is de goeie ouwe Epidauros gebleven?

groetjes,
een kritische kijker

(21/05/2005 14:46)

Wat leuk dat jullie groep Epidauros heet.
Ik ben theatermaker en actrice en woon de helft van het jaar in Epidauros, oftewel Archaia Epidavros, waar ik in de zomer ook workshops Griekse tragedie geef.
Dus als een creatieve vakantie in deze mythische omgeving.
Hoe zijn er op gekomen om deze naam voor de groep te kiezen?
Op mijn website staat allerlei informatie over Epidauros, dus wie weet ook leuk voor jullie om te zien.
Ik wens jullie veel succes met je voorstellingen.

Groeten van Karen de Vries
Karidiès, cursuscentrum voor Theater en Griekse cultuur: www.karidies.com

veerle van nieuwenhove (11/03/2005 20:25)

heel mooie site.
hoop dat ik nog een ticket kan bemachtigen

Kris (08/03/2005 13:44)

Mooie site! Maak er ook mooie voorstellingen van!

Groeten uit Griekenland

Clarice (Jill) (06/03/2005 22:29)

ik zocht, maar ik vond niet ...
het werd tijd dat Epidauros zich toch ook even in de virtuele wereld kenbaar maakte ...
Daar is ze duidelijk in geslaagd:
een bescheiden, maar to-the-point website ...
zoals zijzelf.

het beste voor jullie allemaal, Epidaurianen !

véél genot bij de voorstellingen & de laatste zweetdruppeltjes

(01/03/2005 18:58)

Prachtwerk, Geert !
Proficiat !
Luc P.

Domien De Groot (23/02/2005 22:30)

Het ziet er inderdaad een heel mooi verzorgde site uit. Mijn complimenten aan de ontwerpers hiervan. Verder kijk ik uit naar het toneelstuk zelf natuurlijk, en Epidauros kennende, verwacht ik me dan ook aan iets heel gedenkwaardigs :)

(21/02/2005 15:00)

Prachtig die site, heel proper en overzichtelijk, een waar meesterstuk. Hopelijk evenaren we deze kwaliteit in onze opvoeringen volgende maand.

Greetz
Lex

(20/02/2005 16:36)

In dit gastenboek kan u al uw commentaar kwijt...

HTML5+CSS :: ✔ IPv6 :: ✔ DNSSEC