Gastenboek

(20/03/2017 22:18)

Proficiat stichters en dappere volhouders. Moge het volgende zondag een Groots & Warm Evenement worden !Elk project en elke opvoering van Epidauros was een Feest. Vandaag "Feertig jaar Feest vieren" organiseren was zeker geen kleine opgave, maar Epidauros en zijn founding fathers hebben het geklaard! Hartelijk dank voor de uitnodiging!
Wat zou ik er zondag graag bij zijn. Helaas kan dat niet als gevolg van enig recent chirurgisch slagerswerk aan mijn wervelkolom, maar laat dat de herinnering aan de "Goûter des généraux" ofte "Oorlog bij de Koffie" van Boris VIAN en die 39 andere super producties niet verknallen.
NB: Zorg ook voor een goede pyrotechniek.

(14/03/2017 19:45)

Beste epidaurianen,
Met gemengde gevoelens lees ik de aankondiging van de intergalactische viering van 40 jaar Epidaurosl! Enerzijds omdat het fantastisch is dat deze club die 40 jaar geleden werd opgericht door een stel diehards nog steeds in leven is en dat ondanks vele vormen van onheil zoals quasi faillisementen , verkeers-en andere ongevallen, artistieke ontsporingen etc. Anderzijds omdat ik er niet bij kan zijn wegens werk in het buitenland. Mijn tijd bij Epidauros zal ik nooit vergeten wegens de geweldige ploeg(Fons,Mon,Monique,Luk,Mark,Bert,Patrick,Magda,Jos,Mario et tous les autres)en de memorabele momenten die we gedeeld hebben voor,tijdens en vooral na de voorstellingen. Ik wens de huidige ploeg evenveel waanzin, pyrotechnische incidenten en zware hangovers toe en maak er vooral een geweldig feest van !

Jan Schoonbaert
Retired Epidaurian
4 battle stars for souffleur/actor/pyrotecnician/fencing instructor/frontline period 1978-1984
3 presidential citations for lunatic behaviour and extreme bravery during after parties

HTML5+CSS :: ✔ IPv6 :: ✔ DNSSEC