Gastenboek

(20/03/2017 22:18)

Proficiat stichters en dappere volhouders. Moge het volgende zondag een Groots & Warm Evenement worden !Elk project en elke opvoering van Epidauros was een Feest. Vandaag "Feertig jaar Feest vieren" organiseren was zeker geen kleine opgave, maar Epidauros en zijn founding fathers hebben het geklaard! Hartelijk dank voor de uitnodiging!
Wat zou ik er zondag graag bij zijn. Helaas kan dat niet als gevolg van enig recent chirurgisch slagerswerk aan mijn wervelkolom, maar laat dat de herinnering aan de "Goûter des généraux" ofte "Oorlog bij de Koffie" van Boris VIAN en die 39 andere super producties niet verknallen.
NB: Zorg ook voor een goede pyrotechniek.

(14/03/2017 19:45)

Beste epidaurianen,
Met gemengde gevoelens lees ik de aankondiging van de intergalactische viering van 40 jaar Epidaurosl! Enerzijds omdat het fantastisch is dat deze club die 40 jaar geleden werd opgericht door een stel diehards nog steeds in leven is en dat ondanks vele vormen van onheil zoals quasi faillisementen , verkeers-en andere ongevallen, artistieke ontsporingen etc. Anderzijds omdat ik er niet bij kan zijn wegens werk in het buitenland. Mijn tijd bij Epidauros zal ik nooit vergeten wegens de geweldige ploeg(Fons,Mon,Monique,Luk,Mark,Bert,Patrick,Magda,Jos,Mario et tous les autres)en de memorabele momenten die we gedeeld hebben voor,tijdens en vooral na de voorstellingen. Ik wens de huidige ploeg evenveel waanzin, pyrotechnische incidenten en zware hangovers toe en maak er vooral een geweldig feest van !

Jan Schoonbaert
Retired Epidaurian
4 battle stars for souffleur/actor/pyrotecnician/fencing instructor/frontline period 1978-1984
3 presidential citations for lunatic behaviour and extreme bravery during after parties

(05/11/2014 01:24)

Met wat nostalgische herinneringen aan heet St Michielscollege, bezocht ik vorig jaar de school waar ik van 1969 tot 1978 studeerde. Ik in 1977 en 1978 meegedaan met Epidauros - Pantagleize (1977) en het Spook van Canterville (1978). Geweldig dat het nog steeds doorgaat. Denk nog mmet veel plezier terug aan die tijd met o.a. oprichter Fons Raeymaekers. Ik denk met veel plezier terug aan die tijd.
Lambert van Haare Heijmeijer - Avaré/SP - Brazilie.

Luc Pay (11/11/2013 11:51)

Interessant: zie het artikel over raven op mentalfloss.com

(27/03/2013 18:12)

Dag beste Luc,attore di qualità,

Gisteren waren we in Brasschaat om Epidauros aan het werk te zien. Proficiat aan allen voor deze prestatie.
Een sterk stuk en weer zeer sterk gebracht. Echt toneel,zoals het moet,zonder
modernistische experimenten van nieuwsgezinde regisseurs.We hebben ervan genoten.
Ik was blij dit prachtig toneelstuk nog eens te kunnen terug zien,na goede ervaring die ik indertijd had in de toenmalige KNS met o.a. Luc Philips,Julienne de Bruyn,Frank Aendenboom e.a.

Aan alle acteurs en medewerkers een hartelijk proficiat!

Will de Bruges de Tilleghem d'Aertrijcke.

(25/03/2013 15:54)

proficiat aan de ganse crew met deze pakkende en prachtige uitvoering


Bert Deckers

(24/03/2013 21:52)

Heb je een minuutje ? Er is iets dat ik jullie absoluut nog wilde vertellen,....

Jullie zijn allemaal "goeie jongens en meisjes" leef er ook naar.
We hebben allemaal toch zo'n klein hartje, en er is zo weinig nodig om mekaar gelukkig te maken. We mogen toch laten blijken dat we van mekaar houden.
D'as goed, jongens en meisjes, ga nu maar lekker slapen en droom van
"de handelsreiziger" en zijn bezorgde vrouw en moeder.

Dikke knuffel,
Ma Linda

Gertie, Jeff (24/03/2013 21:41)

Proficiat met de mooie prestatie !
We hebben genoten van een sterk staaltje acteerwerk!
Toegegeven, soms moest ik weleens in mijn eigen arm knijpen of ik niet aan het dromen was. Stel je voor: mama, een actrice !
Geniet maar lekker na.

Daniel, katrien, en Laura (24/03/2013 21:37)

We wilden jullie nog eens extra feliciteren met de voorstelling van gisterenavond.
Monique, je bent een natuurtalent !
We zijn al benieuwd naar de voorstelling van volgend jaar ...

(22/03/2013 18:36)

Met DE DOOD VAN EEN HANDELSREIZIGER levert de ganse crew een schitterende prestatie,niet alleen de acteurs maar ook de mensen achter de schermen verdienen een schitterende pluim,de muziek, de belichting
de regie het decor en vooral het acteer talent van deze liefhebbers van het theater...wat een inzet.
Het geeft een overgetelijke avond, bedankt daarvoor...

A.M.T. (20/03/2013 18:58)

Proficiat !
Wisten niet dat Monique verborgen acteertalenten had,(hadden haar al dikwijls bezig gezien als toneelmeester,ook in onze kleine school van Borgerhout in "Alice,Alice,Alice"), maar dit was schitterend !
Ook alle lof voor de scenografie, het licht, de muziek, de mooie papierkleur als achtergrond en ...... het ontbreken van attributen!
We hebben het droeve verhaal van de handelsreiziger echt wel begrepen.
Proficiat Epidauros !

(17/03/2013 12:04)

Al twee voorstelling van Dood van een handelsreiziger achter de rug, en ik kan zeggen dat we trots zijn op wat we opvoeren. Het is ons gelukt om als groep een complex verhaal bevattelijk te maken en te brengen voor een soms geduldig, vaak dankbaar publiek, nu al twee avonden lang. Dank aan iedereen van Epidauros van deze nederige acteur :-D

Volgende week brengen we Dood van een handelsreiziger nog driemaal, en ik hoop daar nog veel mensen te mogen ontmoeten die de passie voor dit verhaal delen.

A prossimo.

HTML5+CSS :: ✔ IPv6 :: ✔ DNSSEC